NL | DE

BELVGA BOXSPRINGSYSTEEM
Belvga boxsprings bestaan uit de volgende onderdelen:De boxspring:

de kern is een pocketverenkern met 5 zones. De veren zijn thermisch gehard. Dat betekent het staal door verhitting opnieuw zijn moleculaire structuur krijgt nadat de veren zijn gedraaid. Zo gaan ze langer mee en zijn ze elastischer.

Onze boxsprings worden bovendien gemaakt van kwaliteitshout. Een doorlopend houten paneel ondersteunt de kern van de boxspring. Zo is elke veer perfect ondersteund en dus optimaal in harmonie met de matras. Uitsnijdingen in het paneel zorgen voor een ideale luchtcirculatie.

Voor uw comfort zijn de Belvga boxsprings verkrijgbaar in verschillende hoogtes:

Sportage: 12 cm
Classic 1: 22 cm
Classic 2: 32 cm
Classic 3: 42 cmOptiesBoxspring met ‘cuvette’:

De ‘cuvette’ is een verhoging van 2 cm aan de zijkanten van de boxspring (zie foto links). De matras ligt stabieler en loopt naadloos over in de boxspring.


Boxspring met afneembare hoes:

Tegen een meerprijs kunt u elke boxspring uitrusten met een gemakkelijk afneembare hoes. Die kunt u wassen of stomen, naargelang de stof. Naar wens kunnen we de hoes voor tweepersoonsbedden uit één stuk maken. Zo wordt de scheiding tussen de afzonderlijke boxsprings elegant verhuld.


Belvga Letto programma:

Met het Belvga Letto programma kunt u uw boxspring in Scandinavische stijl samenstellen. Dat betekent dat de matras en de boxspring met dezelfde stof worden bekleed. We werken het af met een topmatras.

Hoofdeinde
Topmatras
Matras
BoxspringBelvga Letto programma:
hoofdeinde, dekmatras, matras en boxspring in dezelfde stof


Elektrisch verstelbare boxspring

Om in bed comfortabel een boek te lezen of tv te kijken, moet u het hoofd- en voeteneinde afzonderlijk kunnen verstellen. Met onze verstelbare boxsprings kunt u bovendien uw ideale slaaphouding instellen. Als alternatief voor de klassieke, gemotoriseerde afstelling kunt u ook kiezen voor de pullbackversie met twee motoren. Hierbij rijdt de boxspring als het ware automatisch terug zodra u de gewenste positie instelt. Zo blijven essentiële voorwerpen bij het hoofdeinde van het bed altijd binnen handbereik. Om het u nog gemakkelijker te maken, leveren we standaard ook een draadloze afstandsbediening met geheugenfunctie mee. Uiteraard zijn onze motoren uitgerust met een netschakelaar en noodfunctie.Profine Bedsystemen N.V., Bouwelven 10, IZ Klein Gent, B-2280 Grobbendonk, Belgien, Tel.: +32 (0) 14 285 800, info@profine.be, www.beluga-luxury.be