Belvga Logo

Accessoires

Ontdek een schat aan accessoires om je slaapervaring naar een hoger niveau te tillen. Bij Belvga vind je alles wat je nodig hebt om jouw slaapkamer om te toveren tot een comfortabele en stijlvolle ruimte. Verken onze uitgebreide collectie en vind de perfecte accessoires voor je bed.

Bedbanken

Stijl en functionaliteit komen samen in onze collectie bedbanken. Deze meubelstukken voorzien je slaapkamer van extra designmogelijkheden en functionaliteit. Ontdek de verschillende types en stijlen die perfect passen bij jouw interieur.

Nachttafels

Maak je slaapkamer compleet met één (of meerdere) van onze prachtige, functionele nachttafels. Kies uit een breed scala aan ontwerpen, materialen en kleuren om de perfecte nachttafel te vinden die aansluit bij jouw bed en interieurstijl.

Multimedia​

Transformeer je slaapkamer in een ware entertainmentoase met onze multimedia-accessoires. Of je nu wilt ontspannen met je favoriete muziek, een film wilt kijken of zelfs je bed wilt omtoveren tot een werkplek, onze opties zorgen ervoor dat je alles binnen handbereik hebt.

Denk aan geïntegreerde tv-liften, ingebouwde luidsprekers, inductieopladers en nog veel meer. Ontdek onze multimedia opties en creëer je perfecte ontspanruimte.

Bedmake-up

Voeg wat meer luxe en comfort toe aan je slaapkamer met onze bedmake-up: sierkussens die een streling voor het oog zijn, plaids die je dat extra gezellige gevoel geven en bedrollen die gewoonweg echte luxe uitstralen.