Belvga Logo

RSB-technologie

RSB staat voor Rug-Schouder-Bekken en stelt je in staat om deze drie lichaamsdelen individueel aan te passen. Of je nu meteen bij de aankoop of op een later tijdstip je bed wilt aanpassen, de RSB-box garandeert altijd een perfecte, lichaamsconforme ondersteuning. De RSB-box past zich aan jouw lichaam aan, niet andersom.

Revolutionaire RSB technologie

Bij de keuze van je nieuwe bed staat jouw comfort centraal. Met de RSB-box kan je je bed volledig naar wens instellen voor de perfecte nachtrust.

De technologie die dit mogelijk maakt, is werkelijk revolutionair.

Een goede nachtrust voor een gezond en gelukkig leven

De RSB-box is ontworpen om je de best mogelijke nachtrust te geven, elke nacht weer. Want bij Belvga begrijpen we dat een goede nachtrust de sleutel is tot een gelukkig en gezond leven.

Deze nieuwe technologie komt met drie ingebouwde modules met pocketveren.

Met de RSB-box ben je voorbereid op de toekomst. Je kunt de box zelf instellen. Dit kan zowel manueel als elektrisch met een handige app.

De Classic variant maakt een handmatige verstelling van de afzonderlijke veerelementen mogelijk. Deze kunnen 7 keer in stappen van 2,5 cm worden aangepast. De aanpassing gebeurt via de bovenkant van de box, waarvoor de matras naar beneden moet worden gehaald.
De Pro versie maakt een nog preciezere aanpassing mogelijk. De individuele veerelementen kunnen per millimeter worden ingesteld, met een verstelbereik van 15 cm omhoog en omlaag vanaf het nulpunt. Het verstellen gebeurt via de onderkant van de box.
De M3+ versie is de meest gebruiksvriendelijke versie. De individuele veerelementen kunnen per millimeter worden ingesteld, met een verstelbereik van 15 cm omhoog en omlaag vanaf het nulpunt. Het verstellen gebeurt elektrisch met een Bluetooth afstandsbediening. Op ieder moment en naargelang je persoonlijke behoefte stel je je eigen gewenste ligbehoefte in zonder uit je bed te stappen.

RSB-technologie op jouw maat

Hoe kies je het geknipte model voor jou? Denk aan hoe vaak je de ergonomische lighouding wilt aanpassen en hoe gevoelig jouw lichaam is voor minimale veranderingen. Laten we even inzoomen op de 3 versies van de RSB-box.