Belvga Logo

Boxsprings
Een perfecte nachtrust

We leggen in onze ontwerpen de nadruk op de kwaliteit en veelzijdigheid van onze boxsprings. Onze toewijding gaat uit naar het creëren van bedden die volledig aansluiten bij jouw persoonlijke behoeften en stijl. Bij Belvga is het allemaal mogelijk, of je nu inbouwschuiven wenst voor extra opbergruimte of een specifiek ontwerp in gedachten hebt.

Handgemaakte boxsprings
Een unieke slaapervaring

Comfort en ondersteuning, naadloos afgestemd op jouw behoeften

Onze boxsprings hebben gezoneerde pocketveren (5 zones), wat een ongeëvenaard comfort en ondersteuning biedt. Zelfs onze lagere versie veren vormen een uitstekend instapmodel zonder in te boeten aan kwaliteit. Onze matrassen zijn verkrijgbaar in verschillende stevigheidsgraden: extra soft, soft, medium, firm en extra firm.

Belvga boxsprings zijn gemaakt uit thermisch veredeld staal om de tand des tijds te doorstaan. Ze bieden een solide, veerkrachtige basis die niet verslijt. Voor extra gemak zijn onze bedden ook verkrijgbaar met elektrisch verstelbare functies, aangedreven door twee motoren en de optie voor ingebouwde lades.

Boxsprings die een leven lang meegaan

Bij Belvga symboliseren onze boxsprings de ongeëvenaarde kwaliteit, vakmanschap en personalisatie die we bieden. Een investering in een Belvga bed is een investering in een bed dat volledig is aangepast aan je lichaam en gebouwd om een leven lang mee te gaan.

Ontdek het verschil vandaag nog en ervaar de ware betekenis van luxueus slaapcomfort op maat, gedragen door de perfecte bedframe.

Voor onze boxsprings heb je de keuze uit 4 hoogtes

Classic I (22 cm hoog)
Classic II (32 cm hoog)

Boxspring M2+ (elektrisch verstelbaar)

Sportage (12 cm hoog)
Classic III (42 cm hoog)

Onze boxsprings zijn standaard vast gestoffeerd met aan de bovenzijde een antislipspiegel om het wegschuiven van de matras te voorkomen.

Hoewel we veel aandacht besteden aan de hoogte van onze boxsprings, overdrijven we hierin niet om zo de harmonie en functionaliteit van het gehele bed te bewaren.

Optie afneembare hoes

Een prachtige optie is onze afneembare hoes: het lijkt alsof je bed 1 omranding heeft zonder de zichtbare scheiding aan de voorkant, die je wel vindt bij apart gestoffeerde boxsprings. Wens je na verloop van tijd een andere kleur, dan maken we een nieuwe omranding waarmee je een nieuwe look creëert.

Optie geïntegreerde opbergoplossingen

Ruimte vormt vaak een dilemma in slaapkamers. Je wilt zo veel mogelijk opbergruimte, zonder je slaapkamer te ontsieren. Daarom bieden we boxsprings met geïntegreerde opbergoplossingen aan, zodat je het strakke design van je slaapkamer kunt behouden. Van eenvoudige inbouwschuiven tot boxsprings met volledige opbergruimte, wij hebben de oplossing die past bij je opbergbehoeften.

Deze opbergoplossingen zijn naadloos geïntegreerd in het ontwerp van de boxspring, zodat je geen toegevingen hoeft te doen aan stijl of comfort.

Personaliseer jouw boxspring tot in de puntjes

Om je boxspring verder te personaliseren, kan je kiezen uit diverse bedpoten of zelfs zwevende optiek, waarbij we de poten naar binnen plaatsen en het lijkt alsof het bed zweeft. Om het geheel af te werken heb je bij Belvga keuze uit een ruim assortiment van hoofdborden. Ons atelier maakt het mogelijk om zelfs persoonlijke ontwerpen van hoofdborden te bouwen.

  • Klassieke bedrok
  • Contrasterend, edel biesje of contrasterende naad
  • Stofdichte sokkel onder de boxspring
  • Smartlight ledverlichting met bewegingsmelder die oplicht als je uit bed stapt
  • Op aanvraag professionele, instelbare ledverlichting onder de boxspring 

Ontdek hoe jij een betere nachtrust voor
een gezonder en gelukkiger leven krijgt!