Belvga Logo

Atelier

Iedere matras en elke bedframe maken we 100% met de hand. Naast de garantie van topkwaliteit opent dit ook veel mogelijkheden qua design: een uitgebreide stofkeuze, boordsel op verschillende delen van de bedframe, afneembare stof… en nog veel meer.

De kracht van ambacht

Bij Belvga geloven we in de kracht van ambacht. Elke bedframe en elke matras die ons atelier verlaat, is met de hand gemaakt door ervaren ambachtslieden met passie voor hun vak. Dit proces garandeert niet alleen de allerhoogste kwaliteit, maar zorgt ook voor eindeloze mogelijkheden qua design en aanpassingen op maat.

Stap een wereld van luxe en comfort binnen met ons brede scala aan ontwerpmogelijkheden. We bieden een uitgebreide keuze aan stoffen, zodat je de perfecte look en feel kunt creëren die past bij jouw slaapkamer en persoonlijke stijl. En met onze mogelijkheden tot het toevoegen van een boordsel aan verschillende delen van het bedframe, kan je dat extra beetje flair toevoegen om je bed echt uniek te maken.

Ambachtelijke flexibiliteit

Bovendien bieden we bij Belvga de mogelijkheid om afneembare stoffen te gebruiken, voor het gemakkelijk onderhoud en de mogelijkheid om je bed in de toekomst een nieuwe look te geven. Onze flexibiliteit gaat net dat stapje verder.

We weten dat iedereen uniek is. Daarom maken we onze matrassen en bedframes volledig op maat. Of je nu een stevige of zachte matras nodig hebt of een bedframe met extra opslagruimte, we creëren je perfecte bed volgens jouw specifieke behoeften.

Een slaapervaring die een leven lang meegaat

Bij Belvga combineren we traditie en innovatie om een slaapervaring te bieden die een leven lang meegaat. Wij geloven in het creëren van bedden die, naast comfortabel en stijlvol, ook een weerspiegeling zijn van wie je bent. Ontdek de onbegrensde mogelijkheden en ervaar de ware definitie van luxe slaapcomfort op maat met Belvga.