Belvga Logo

Nachttafels

KWADRANT

Onze meest iconische nachttafel is Kwadrant. Deze vierkante of balkvormige nachttafel is strak qua design en biedt een resem moderne opties. Dit zowel qua design als functionaliteit.

Zo heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om te kiezen voor een glasplaat aan de bovenzijde, met of zonder ledverlichting met 3D diepte-effect. Een moderne touch die extra stijl voorziet in elk interieurtype.

Extra opties

Nachttafel Stiletto

Stiletto is onze strakke, moderne invulling in de wereld van nachttafels. Het heeft een donker metalen onderstel in het luxueuze zwart antraciet in een strak gekruist design.

Je hebt de keuze tussen een prachtige bruine, zwarte of witte marmerplaat om het design te vervolledigen. Wil je graag wat extra opbergruimte? Dan vervangen we de marmerplaat door een witte, zwarte of natuurlijke eiken schuif.

 

Nachttafel "C" & "Q"​

Op zoek naar een extra designer stuk om je slaapkamer volledig ‘af’ te maken? Zowel de C als de Q zijn dan een goede keuze. Deze stoffen of leren, afhankelijk van je voorkeur, nachttafels voorzien je slaapkamer van dat extra niveau design. Het is ook mogelijk om de gebruikte stof te laten afstikken in een andere kleur garen.

Deze prachtige, doch functionele nachttafels zijn beschikbaar met rollen en een ingebouwde USB pop-up.