Belvga Logo

Bedframes
de fundering van je slaapcomfort

Bij Belvga begrijpen we dat het bedframe de fundering van elk bed vormt; het vangt je op na een lange dag en is de plek waarop je matras rust. Zoals een kunstwerk verankerd is in zijn frame, zo is ook een matras verankerd in zijn bedframe. Het is daarom van cruciaal belang om niet alleen aandacht te besteden aan de kwaliteit van je matras, maar ook aan het bedframe waar het op rust.

Bij onze ontwerpen ligt de nadruk op de voortreffelijke kwaliteit en veelzijdigheid van onze bedframes. We zijn volledig toegewijd aan het ontwikkelen van bedden die volledig afgestemd zijn op jouw persoonlijke stijl en comfortbehoeften. Of je nu extra opbergruimte wilt in de vorm van inbouwschuiven, of een specifiek ontwerp in je hoofd hebt, bij Belvga maken we het mogelijk.

Handgemaakte bedframes
schoonheid schuilt in de details

De kracht van Belvga ligt in onze aandacht voor detail en flexibiliteit. We bieden een assortiment bedframes die bij andere fabrikanten simpelweg niet mogelijk zijn. Het is onze missie om toegankelijk te zijn voor elke slaper, met bedframes die compatibel zijn met diverse matrassen.

Ons maatwerk gaat verder dan alleen esthetiek. Wij ontwerpen en produceren op aanvraag de perfecte bedframe op basis van de technische specificaties die jij aanlevert.

Om zowel de harmonie als de functionaliteit van de bedframe te bewaren, maken we deze op maat tot 50 cm hoog.

Handgemaakte bedframes
schoonheid schuilt in de details

De kracht van Belvga ligt in onze aandacht voor detail en flexibiliteit. We bieden een assortiment bedframes die bij andere fabrikanten simpelweg niet mogelijk zijn. Het is onze missie om toegankelijk te zijn voor elke slaper, met bedframes die compatibel zijn met diverse matrassen.

Ons maatwerk gaat verder dan alleen esthetiek. Wij ontwerpen en produceren het perfecte bedframe op basis van de technische specificaties die jij aanlevert.

Bedframes die een leven lang meegaan

Onze bedframes bij Belvga staan voor de uitstekende kwaliteit, het vakkundig vakmanschap en de op maat gemaakte ontwerpen die we aanbieden. Het investeren in een Belvga bed is een duurzame investering in een bedframe, gemaakt om lang mee te gaan.

Naast functionaliteit is het esthetische natuurlijk ook belangrijk. Onze op maat vervaardigde bedframes benadrukken jouw luxueuze of net strak moderne interieurstijl, afhankelijk van jouw voorkeur.

Bovendien is de stoffen omranding van onze bedframes steeds afneembaar, en dus ook aanpasbaar wanneer je jouw interieur een make-over wilt geven.

Wens je graag jouw bed aan te kunnen passen aan veranderende slaapbehoeften? Overweeg dan zeker de integratie van onze unieke RSB-technologie.

Belvga bedframes: flexibel en stabiel

Onze bedframes zijn verkrijgbaar in 3 of 4 zijdes en de zijkant is vrij te kiezen tot 30 cm hoogte, afhankelijk van jouw interieur en smaak.

Verkies je een bed met een apart hoofbord, dan kies je voor een 3-zijdige bedframe en monteren we het hoofdbord aan de achterzijde. Wil je een minimalistische look creëren zonder hoofdbord, dan kies je voor een 4-zijdige bedframe.

Onze frames zijn zeer stabiel door de ijzersterke metalen verbindingen in de hoeken. Aan de zijkanten voorzien we de frame van wel 3 in hoogte verstelbare bedhaken, voorgemonteerd voor jouw inlegboxspring op lattenbodem.

Zo verkrijg je vanaf de montage door jouw vakhandelaar de gewenste lighoogte. Wens je nadien jouw bed wat hoger of lager, kan dit steeds aangepast worden. Bij Belvga kan je kiezen voor eender welke hoogte omdat we elk onderdeel in ons atelier op maat zagen.

Wil je geen stof onder je bed? Dan kan je kiezen voor een sokkel met bodemplaat die we op maat aanleveren.

Duurzame, verantwoorde bedframes

In het hart van ons bedrijf ligt een sterke toewijding aan duurzaamheid. Onze bedframes worden vervaardigd met respect voor het milieu. We kiezen bewust voor materialen die een minimale impact hebben op onze planeet.

Daarnaast zijn onze bedframes gebouwd om een leven lang mee te gaan, waardoor je niet om de paar jaar een nieuw bedframe hoeft te kopen. Dit vermindert de impact op het milieu en maakt een bedframe van Belvga een slimme investering op lange termijn.

Optie Geïntegreerde opbergoplossingen

Ruimte vormt vaak een dilemma in slaapkamers. Je wilt zo veel mogelijk opbergruimte, zonder je slaapkamer te ontsieren. Daarom bieden we bedframes met geïntegreerde opbergoplossingen aan, zodat je het strakke design van je slaapkamer kunt behouden. Van eenvoudige inbouwschuiven tot bedframes met volledige opbergruimte, wij hebben de oplossing die past bij je opbergbehoeften.

Deze opbergoplossingen zijn naadloos geïntegreerd in het ontwerp van het bedframe, zodat je geen toegevingen hoeft te doen aan stijl of comfort.

  • Klassieke bedrok
  • Contrasterend, edel biesje of contrasterende naad
  • Stofdichte sokkel onder de bedframe
  • Smartlight ledverlichting met bewegingsmelder die oplicht als je uit bed stapt
  • Op aanvraag professionele, instelbare ledverlichting onder de bedframe

Personaliseer jouw bedframe tot in de puntjes

Om je bedframe verder te personaliseren, kan je kiezen uit diverse bedpoten of zelfs zwevende optiek, waarbij we de poten naar binnen plaatsen en het lijkt alsof het bed zweeft. Om het geheel af te werken heb je bij Belvga keuze uit een ruim assortiment van hoofdborden. Ons atelier maakt het mogelijk om zelfs persoonlijke ontwerpen van hoofdborden te bouwen. 

Ontdek hoe jij een betere nachtrust voor
een gezonder en gelukkiger leven krijgt!